Projekt: VUC Aabenraa Glødelampen
Type: 1. præmie arkitekt konkurrence
Størrelse: ca. 3.100 m2 nybyg og 3.450 m2 ombyg
Kunde: VUC Syd
Samarbejdspartnere: Rambøll
Lokation: Aabenraa
Status: Indviet 2017
 
VUC Aabenraa - Til- og ombygning
 
VUC i Aabenraa harvdelænge haft ønske om at udvide, og med købet af den tidligere glødelampefabrik umiddelbart nord for den eksisterende skole blev det muligt.
Glødelampens bevaringsværdige østfacade er bibeholdt, men ellers er der opført en helt ny og moderne undervisningsbygning, der tager udgangspunkt i VUC Syds visionære undervisningsmetoder.
Den nye bygning kobler sig på den eksisterende skolebygning fra 1956, der ligeledes har gennemgået en omfattende modernisering, men 
udadtil i det store og hele fremstår uforandret.
Den nye tilbygning har fået sin egen karakter som et stramt teglvolumen med store, markante udskæringer. Karnapper, kviste m.m. i corten knytter den nye og den gamle bygningskrop sammen.