Projekt: Lagoniskolen
Type: Undervisningsbyggeri
Størrelse: ca. 4.290 m2 om- og tilbygning
Kunde: Haderslev Kommune
Samarbejdspartnere: DRIAS
Lokation: Vojens
   

 

Lagoniskolen

Den eksisterende skole er ved ombygning blevet et moderne undervisningsunivers for folkeskolens ældste trin.
De eksisterende klasselokaler er sammenlagt to og to, så der fremover kan danne ramme for differentieret undervisning, oplæg og gruppearbejde, og dermed imødekomme de moderne, pædagogiske læringsprincipper.
En ny tilbygning rummer et stort, delvist dobbelthøjt ankomst- og fællesområde indrettet med mulighed for gruppearbejde og socialt samvær.
En ny rampe, der gør skolen tilgængelig for kørestolsbrugere, er kombineret med et forløb af gå- og siddetrapper, der giver mulighed for udendørs ophold i skolegården.